Indien er zich problemen voordoen met uw colli verzoeken wij u om binnen de 3 werkdagen na ontvangst van de goederen dit probleem aan ons te melden. Voor klachten kunt u ook altijd het klachtenformulier invullen.

RMA-nummer

Iedere melding krijgt een RMA-nummer oftewel klachtnummer. Indien de goederen bij ons toekomen zonder voorafgaande meldingen dus zonder dit klacht- of RMA-nummer, wordt uw klacht niet in behandeling genomen. 

Voorwaarden voor retourzendingen

  • Een aanvraag tot retour moet binnen de 3 werkdagen na ontvangst van de goederen gebeuren.
  • Retourzendingen dienen schriftelijk aangevraagd te worden via e-mail of er moet melding van gemaakt worden per telefoon indien dit niet het geval is wordt uw retour geweigerd.
  • Beschadiging van de goederen o.w.v. transport moeten kunnen worden aangetoond d.m.v. foto’s en de originele verpakking. De verpakking van de goederen mag dus niet worden weggegooid en u moet er ook steeds op letten of er DHL plakband rond de doos zit. Indien u merkt dat uw colli in het transport werd beschadigd is het makkelijker dat u de colli weigert en niet aftekent voor ontvangst.
  • Indien de fout is gemaakt door ons “Moovartes” zorgen wij voor de ophaling. Indien de fout gemaakt is door de klant, dan moet de klant instaan voor de terugzending.
  • Artikelen die retour gestuurd worden, worden enkel aanvaard in de originele verpakking. Vb. Onze dozen moeten verpakt worden in een andere doos, en niet samengeplakt worden met plakband. De originele verpakking wordt hierdoor onbruikbaar. Graag herverpakken (doos of papier) voor verzending zodat onze goederen opnieuw verkocht kunnen worden aan een andere klant.
  • Beschadigde artikelen worden niet teruggenomen noch gecrediteerd.
  • Voor fout bestelde goederen en retour genomen goederen worden 15% herstockeringskosten aangerekend. Verzendingskosten voor retours zijn voor rekening van de klant.
  • Iedere retourzending moet vergezeld zijn van een kopie van de leveringsbon en het retourordernummer dat u wordt toegekend.

Retouradres

Moovartes bv – Magazijn – Toekomstlaan 16, BE-3600 GENK