Gripper™ - Innovatieve retractor

Dankzij de Gripper kan de chirurg de retractors bedienen zonder extra hulp van een assistent.

Bij het gebruik van de Gripper ligt de bediening van de retractors letterlijk in de handen van de chirurg, zonder enige hulp van de assistent. Er is minder personeel vereist rond de operatietafel, waardoor de chirurg volle aandacht kan besteden aan de patiënt. De operatie kan efficiënter worden uitgevoerd.

Voordelen van de Gripper

Veiligheid

De GRIPPER® wordt gemanipuleerd door de chirurg. Dit zorgt ervoor dat de kracht die wordt uitgeoefend op de retractoren wordt gedoseerd door de chirurg zelf, wat bijdraagt aan een chirurgie die vriendelijk is voor zacht weefsel en botten.

Stabiliteit

De GRIPPER® is stabiel en veelzijdig onder de meest veeleisende omstandigheden, zonder het vereiste stabiliteit van de retractor te verliezen. De retractor blijft op zijn plaats zonder manipulatie door een assistent of scrubverpleegkundige.

Zichtbaarheid

De GRIPPER® is stabiel en veelzijdig onder de meest veeleisende omstandigheden, zonder het vereiste stabiliteit van de retractor te verliezen. De retractor blijft op zijn plaats zonder manipulatie door een assistent of scrubverpleegkundige.

Gebruiksgemak

Plaats de retractor, draai aan de knop en bevestig de haken aan de bevestigingspalen.

Veelzijdigheid

De GRIPPER® kan worden gemoduleerd op een breed scala aan retractoren die tegenwoordig worden gebruikt tijdens chirurgie.

personeel

Door de GRIPPER® te gebruiken, is er geen behoefte aan extra personeel om zich in te schrijven, wat hen in staat stelt andere taken te beheren tijdens chirurgie.


Veelgestelde vragen over de Gripper

Is de Gripper™ compatibel met alle chirurgische retractoren?

De Gripper™ is compatibel met het standaard formaat bereik van platte orthopedische retractoren die momenteel op de markt worden gebruikt. De dikte van het handvat van de retractor moet tussen 2 mm en 4,5 mm liggen. De breedte van het handvat van de retractor moet tussen 25 mm en 33 mm liggen.

Hoe kan ik de spanning op de Gripper™ aanpassen?

Door op de blauwe knop te drukken, kun je het mechanisme binnenin loslaten en vergrendelen. Dus wanneer u op de blauwe knop drukt, kunt u de positie en spanning aanpassen, en wanneer u de blauwe knop loslaat, zal de Gripper™ vergrendelen en de retractor stabiliseren.

Wat is de houdbaarheid van de Gripper™?

De Gripper™ heeft een gevalideerde houdbaarheid van 3 jaar.

Meer informatie of offerte van de Gripper?

Neem rechtstreeks contact op met onze Business Development Manager Tom Struys voor meer informatie of een offerte van ESY Solution.

Contact