Met NAVISWISS HIP® Krijgen chirurgen ultieme controle en nauwkeurigheid in handen.

Naviswiss staat voor chirurgische precisie en innovatieve simpliciteit, allemaal geïntegreerd in een volwaardig heupnavigatiesysteem. Deze gepatenteerde Zwitserse technologie helpt chirurgen bij het verbeteren van chirurgische resultaten.

De unieke USP's onderscheiden Naviswiss van elk ander navigatiesysteem

  • 95% kleiner en lichter dan conventionele navigatiesystemen
  • Ondersteunt eender welke chirurgische aanpak en patiëntpositie
  • Compatibel met alle voorname heup implantaatsystemen en bijhorend instrumentarium
  • Zowel Landmark-based als CT-based navigatie zijn mogelijk
  • De impact van de navigatie op zowel de operatiezaal als de procedure zelf is minimaal

SLIM
CHIRURGIE VEREENVOUDIGEN

Heupchirurgie kan complex zijn. Naviswiss vereenvoudigt dit door gepatenteerde technologie te integreren in een slim en gebruiksvriendelijk navigatiesysteem. Vrij zicht met onmiddellijke resultaten.

KLEIN
MINIMAAL INVASIEF

Navigatie is nu moeiteloos. Naviswiss is een elegante en kosten-efficiënte oplossing. Het systeem behelst een minimaal ingrijpende chirurgische techniek met geminiaturiseerde apparatuur.

ACCURAAT
NAUWKEURIGE RESULTATEN

Wanneer elke millimeter ertoe doet, is nauwkeurigheid alles. Naviswiss helpt chirurgen bij het behalen van de best gecontroleerde en gedocumenteerde resultaten, en vermindert risico's voor hun patiënten drastisch.

Workflow

Naviswiss heupnavigatie draait om simpliciteit en functionaliteit. Het innovatieve systeem begeleidt de chirurg door 3 simpele stappen:

1.
REFEREREN

De anatomie van de patiënt wordt gerefereerd in een paar snelle metingen met onze flexibele, handgestuurde Naviswiss Camera. Deze wordt enkel gebruikt tijdens de precisie-gerelateerde stappen. De NAVI-tags ter grote van een postzegel, worden bevestigd aan minimaal invasieve pins, waardoor u de anatomie van de patiënt accuraat kunt opmeten.

2.
NAVIGATIE

De inclinatie en anteversie van de cup worden in real time getoond terwijl deze gepositioneerd wordt. De magnetische NAVItag bevestiging op de cup-impactor werkt voor elk type instumentarium en is dus implantaat-onafhankelijk.

3.
DOCUMENTATIE

Tijdens de herpositionering van het gewricht assisteert het Naviswiss systeem bij het aanpassen van de beenlengte en offset. Daarna documenteert het de finale parameters van het implantaat in een gedetailleerd chirurgisch rapport.


Naviswiss stelt me in staat de beste methode te kiezen voor mijn patiënten. Ik kan preoperatieve planning doen en later beslissen over de navigatie. Afhankelijk van de situatie gebruik ik de snellere landmark-gebaseerde workflow of de meer geavanceerde CT-gebaseerde workflow.

Door Dr. Evangelos Gakis, MD, Psyhiko Clinic (Athene)


Boek nu een Naviswiss heupdemo!

Wilt u graag meer te weten komen over Naviswiss of een heupdemo boeken? Mail naar info@sprofit.com of neem rechtstreeks contact op met onze Business Development Manager Tom Struys.

Contact